26 november 2005

På jagt efter en nisse


Jeg har i dag været på tur med Sus. Jeg ville prøve at finde en nisse til min hemmelige ven. Så vi havde planlagt et besøg i Assens inden vi tog videre til en gårdbutik, hvor vi håbede at kunne finde en nisse som ikke var lavet af akryl-garn.

Vi var først inde i en butik i Assens. Den hedder Storms Galleri og ligger Willesmoesgade 1A i Assens. Mellem torvet og havnen. Det var en rigtig dejlig butik. Hun havde meget spændende garn, vi var velkomne til at sidde i en lænestol og kikke blade og man kan også købe lidt sy-tilbehør, hvis man lige mangler lidt stof og lignende.

Indehaveren var utrolig flink og hjælpsom og der røg lige lidt mohair bouclé-garn i posen til et sjal eller to. Se billedet nedenfor.

Derefter tog vi til en gårdbutik hvor jeg forelskede mig i to bluser. Jeg strøg hjem med begge opskrifter samt garn til den ene. Den kan ses på deres hjemmeside. Trøjen hedder Den Skæve: http://www.gaardbutikken.dk/. Den skal bare lige laves lidt bredere og 6 cm længere så den kan passe mit korpus. Så vidt så godt, men det var jo nisser vi var på jagt efter, hun havde nogle utroligt søde nålefiltede nisser, men det var godt nok lidt pebrede i pris, så vi kørte igen. Martin var med og han sagde at vi var i gårdbutikken i 3 kvarter. Det skal jo nok passe når han siger det, men det føltes ikke sådan.

På vej hjem tog vi så lige og kikkede ind i en julestue og købte en akrylnisse som ryger afsted sammen med lidt garn.

21 november 2005

Bluse færdiggjort


Så har jeg fået min svigerindes bluse færdig - jeg er godt nok spændt på at se hende i den, den er egentlig sød, men jeg frygter for om den er for stor til hende. Men den bliver IKKE lavet om!!!! Jeg fik lige min datter til at stå model, så jeg kunne få taget et billede.

Nu har jeg - hold fast - KUN ET STRIKKETØJ i gang. Det er godt nok en mærkelig følelse. Jeg har så meget jeg godt kunne tænke mig at strikke, at jeg nok bare gør den sidste ting jeg har gang i færdig. JUBIDOO - det er bare fedt.

De 3 næste dage skal jeg på kursus i Frontpage hos HK. Det glæder jeg mig til, men det gør nok at strikketiden bliver væsentlig reduceret, da jeg tirsdag og torsdag aften skal undervise i knipling. Jeg tror jeg får abstinenser...

18 november 2005

DAD-sjalet ligger og tørrer



I forgårs aftes blev jeg endelig færdig med DAD-sjalet - det har været utrolig dejligt at strikke og jeg synes bare det er blevet flot.

Det synes min brors kone også, og da det lige er hendes farver, tror jeg måske det bliver til hendes julegave. Jeg tror ikke hun kender min blog-adresse, så det kan forhåbentlig forblive en hemmelighed lidt endnu.

Jeg har så gang i den bluse jeg skal strikke til min svigerinde Pia. Jeg blev færdig med ryg og et ærme i går og har nu gang i forstykket. NU skal den altså være færdig, og så er det sidste gang jeg strikker noget for nogen, når jeg egentlig ikke gider. Jeg har nemlig lovet mig selv at være bedre til at sige nej når folk spørger. Det er godt nok meget svært, men det MÅ kunne læres.

14 november 2005

Billeder af Mystery 2


Så lykkedes det at få taget billede af MysteryShawl2. Det måler 160 x 75 cm så det er godt nok lige i underkanten, men færdigt er det i hvert fald.

Jeg er nu også næsten færdig med sjalet fra DAD. Det bliver lækkert at få færdigt. Jeg har lige samlet næsten 500 masker op langs siderne og skal nu tage ud til 700 masker og strikke 9 pinde møsnter før jeg skal lukke af. Det buler lidt hist og her pga mønstret, men jeg håber jeg kan blokke det ud

11 november 2005

Færdig med Mystery 2

Så blev jeg ENDELIG færdig med Mystery sjal 2. Jeg er ikke så imponeret over størrelsen - men nu er det i hvert fald færdigt. Jeg vil blokke det på søndag, men da min idiotiske bærbare computer ikke vil up-loade billeder på min blog, kan jeg ikke vise resultatet.

Eller - kan jeg mon gøre det fra Jørgens computer?? - Det vil jeg da lige forsøge mig med på søndag. I morgen skal jeg til knipletræf i Odense, så da er det meste af dagen besat.

Nu vil jeg så få gjort noget ved det sjal fra DAD jeg begyndte på for meget længe siden og skulle jeg mon ikke også lige strikke lidt mere på den bluse jeg har lovet min svigerinde at strikke.... Nå jeg bliver da i hvert fald ikke uden strikkeopgaver sådan lige foreløbig.

10 november 2005

Koldinghus-tur











I går havde vi en rigtig god dag med udstilling af Netmaskerne på Koldinghus og efterfølgende besøg på Madam Mokka.


Vi var 13 til udstillingen og på Madam Mokka mødte Dorthe J. fra Esbjerg op. Vi havde alle en rigtig god dag - ja det var nærmest som en "mini-strikkefestival". Der blev snakket og strikket, købt garn, byttet garn strikket og snakket - puha - hovedet var fyldt af indtryk da Sus og jeg kørte hjem. Men det var en rigtig dejlig dag. Jeg glæder mig allerede til næste gang vi mødes.... ikke Dorhe????

Desværre vil min computer ikke up-loade billede til min blog -så dem må I vente med til en anden gang. Nu har Sus' søn Rune lige været her og "tryllet" så nu kan jeg vise lidt billeder: