10 juni 2007

Nu er det vist på tide med en opdatering....

Næsten 2 mdr. er der gået siden mit sidste indlæg. Jeg har været så træt når jeg kom hjem fra arbejde. Mest fordi der ikke er så meget at lave. Nu hvor jeg er kommet ind i arbejdsgangen, så har jeg vel 1-3 timers regulært arbejde pr. dag - resten af dagen sidder jeg og laver ingenting og det trætter meget meget mere, end hvis jeg havde travlt hele dagen. Godt det ikke er en fuldtidsstilling!! 30 timer er RIGELIGT. Om jeg FATTER hvad, hende der normalt har jobbet, får sin tid til at gå med!!
Jeg sidder tit med en følelse af at der må være noget jeg har glemt, siden jeg ikke kan finde på noget at lave... Men nu skal jeg snart have ferie - i uge 26 skal jeg på kniplekursus i Horsens som jeg plejer at være og i år skal jeg overnatte hos en i Løsning, så jeg slipper for at køre frem og tilbage hver dag.

Sidste weekend var jeg til Kniplingsfestival i Tønder. Jeg fik købt mig et mini-rejse-kniplebrædt mere samt nogle pinde, en taske og en æske. Derudover også et mønster som skal laves om til tyndere tråd, men det var rigtig sødt med to små fugle i hvert hjørne, så det skal ind i min samling af lommetørklæder når jeg får lavet mønstret om. Der røg også lige en dims i posen til at holde min arbejdstegning, den er jeg allerede meget glad for.

Sidste gang der var festival købte jeg også en ben-pind hos Acorn Bobbins med årstal og begivenhed indgraveret - det måtte jeg selvfølgelig også have i år. Derudover et par andre pinde, de skal ind i mit skab, hvis de kan være der. Ellers har jeg planer om at få lavet et mere.
Ellers er jeg meget meget tæt på rigtig at få gang i mine første forsøg på patchwork. Jeg har længe gået med en drøm om at prøve og nu har jeg hvad jeg skal bruge - mangler bare lige "modet" til at gå i gang. Jeg er tit meget længe om at få gang i noget nyt, men når jeg så først får det startet op - ja så er jeg ikke til at stoppe igen.
Nu vil jeg gå ind og hygge med Zenia - hun er hjemme på weekend, det er så dejligt når hun er her. Fortsat god weekend.