27 september 2013

Hvad en strikkefestival kan føre til....

7. September startede jeg forfra på Topstykket for det var nemmere end at finde ud af hvor langt jeg var nået og derudover ville jeg strikke den en størrelse mindre. Ganske alene fordi jeg har tabt en del kilo og ville bruge den som "gulerod" til at tabe flere kilo. 

Jeg løb ind i problemer fordi opskriften ikke passede med det antal masker jeg havde hvor jeg skulle dele til ærnegab. Skrev lidt frem og tilbage med en veninde og derefter med Bente Geil og vi fik begge en ny opskrift. Der var åbenbart fejl i de første opskrifter og mit kit var købt måske i 2008 lige da den udkom. Men al denne skriven frem og tilbage gjorde at det lå stille lidt, også fordi min mand og jeg lige havde sølvbryllup men videre kom jeg dog. 

Så blev det tid til Fanø Strikkefestival og vi var en håndfuld veninder som skulle afsted. Jeg blev hele ugen da vi alligevel havde lejet sommerhuset for en uge. Der strikkede jeg 2 km garn op og nu i dag hvor vi er kommet hjem igen, ligger Topstykket og fiser rundt i vaskemaskinen. Den skal bruges søndag hvor jeg skal til rokketræf efterfulgt af foredrag med Vivian Høxbro. 

Det viste sig nemlig af jeg allerede kan passe den. Skøøøøønt