29 august 2007

Fast job - skal - skal ikke.....

Endnu et indlæg uden billeder, men jeg har lige noget på hjertet.

Som nogle ved, er jeg ansat i et vikariat som ellers skulle slutte 30. september. Jeg glædede mig faktisk fordi der her i sommer ikke har været sååå meget at lave.

Men men men - i forgårs kom Lena, der normalt har jobbet og sagde op!!!

Jeg blev straks tilbudt fastansættelse, og det har jeg så tænkt over i det par dage. Jeg har vejet for og imod og vil her liste plus- og minus-siderne op:

Minus-siden:
1. Det er så træls at sidde dag ud og dag ind uden at have nok at lave, udover at vente på telefonens ringen
2. Jeg har aldrig prøvet årsafslutninger - undtagen på kursus
3. Vi kører med kontrol og godkendelse på godkendelse og systemet er sååååå stift, men jeg ved der er god grund til det. Det er dog ret enerverende når cheferne ikke har tid til at godkende så man kan komme videre med arbejdet.

Plus siden:
1. Næste sommer vil jeg jo tage min sommerferie, så den stille tid vil ikke være så lang. Jeg mangler stadig 2 ugers sommerferie i år.
2. Jeg kender arbejdsgangen her i firmaet og er faktisk med kun 5 mdr.'s vikariat den "ældste" i gårde på kontoret - skal ikke til at sætte mig ind i et andet firmas procedurer - jeg ved hvad jeg har og ikke hvad jeg får.... Jeg er meget tryghedsnarkoman - det kan man vist god fornemme, ikk?
3. Jeg kan li' folkene hernede. Vi er kun 2 kvinder og vi fungerer fint sammen, resten er mænd og der er ingen intriger og kvindefnidder, hvad jeg har udviklet overfølsomhed overfor. Vi får råt for usødet deres mening HVER gang uden problemer.
4. Jeg har fået lov til at bruge revisoren - selvom det så kommer til at koste 50.000 kr. ekstra det første år. Dvs at jeg kan benytte mig af det og få erfaring som kan bruges i mit videre arbejdsliv.
5. Jeg er fri for at plages med jobcenteret igen og søge nyt arbejde

Så alt taget i betragtning, så har jeg besluttet at blive her. Jeg har ellers lovet Jane (min tidligere kollega) at lade være, for jeg har jo bandet en del over så lidt jeg havde at lave, men når jeg sætter plusser og minusser op mod hinanden, så vinder plus-siden og så måtte jeg ombestemme mig. Der bliver jo også noget at få styr på når jeg nu selv skal bestemme arbejdsgangen og finde ud af hvad der plejer at bliver gjort, hvornår og hvordan og hvorledes....

Så jeg er nu arbejdsramt på ubestemt tid...... Det er jo helt fint når nu manden min ikke er rig og har råd til at jeg går hjemme og hygger. Måske i mit næste liv???

Nå jeg er ganske tilfreds med min mand, men skal da være ærlig - jeg arbejder kun fordi jeg skal.... og fordi vi ikke har råd til andet.....

6 kommentarer:

PiaT sagde ...

Jamen, kære Connie, så vil jeg da lige ønske dig rigtig hjertelig tillykke med valget - og jobbet :-)
Knus fra PiaT-meget snart Malmö

The Silent Knitter sagde ...

Tillykke med fastansættelsen. Jeg kan da godt forstå, du vælger det trygge - fremfor at udsætte dig selv for at blive sendt steder hen, hvor du ikke trives. Og du er jo ikke bundet der for evigt - hvis det bliver FOR kedeligt, er der ingen, der hindrer dig i at søge væk. Og du må, som fastansat, fortælle ledelsen, hvad du synes om arbejdsgangen og komme med forslag til forbedringer. Og årsafslutning - det er da noget du skal prøve !!
Kh Hanne V

nettie sagde ...

Super Connie, stort tillykke med fastansættelsen. Et godt boost til selvtilliden, når man sådan bliver spurgt uden tøven, så er de jo glade for at ha dig.
Ka godt forstå at +-siden vandt.
kram fra
nettie

Sus sagde ...

Tillykke med dit valg, jeg håber du vil få glæde af det, selv om jeg var en lille smule begyndt at glæde mig til håndarbejdshygge, men vi ses nu nok alligevel jævnligt med eller uden vævning.
Knus

Karin Hørkilde Jensen sagde ...

Et stort tillykke skal der også lyde herfra, Connie. Men jeg vil nu sige, at det bedste ved et arbejde er, når man har fridag, ferie eller skal afspadsere, fnis!! Nej, det er såmænd godt nok med en fast indtægt - problemet er bare, det sluger så frygteligt meget af ens gode fritid;-))
Knus Karin
P.S. Hvor har du købt dine ben-strømpepinde? Vi var i en horn-butik; men de havde ikke en eneste strikkepind!

Connie sagde ...

Hej Karin

Jeg har købt benpindene af en mand fra Thisted. Prøv at søge på benpinde på webstrik - jeg har på et tidspunkt lagt hans navn, tlf.nr og mailadresse ud, men kan ikke lige finde den nu...