29 september 2007

Første dag efter den sidste


Hymøret er højt, jeg har hejst flaget - i hvert fald metaforisk. Jeg har nydt min første dag efter den sidste på mit tidligere job. Jeg havde gudskelov rigtig travlt med at blive færdig med faktureringen, så jeg kunne lave statistikker og bonusopgørelse og hvad ved jeg. Det eneste jeg ikke nåede var at bogføre lønbilaget, men chefen kom så sent med posten, at jeg prioriterede det ned. Statistikkerne var vigtigere syntes jeg.

Men hvor har jeg hygget mig i dag. Men før jeg fortæller om hvad jeg lavede i dag, vil jeg lige fortælle om mit kniplehold i torsdags - for hold da op!!!

Min kursusleder havde sat en annonce i avisen og skrevet at man kunne tilmelde sig eller bare møde op første aften! og det skal jeg da LIGE LOVE FOR DE GJORDE. Det myldrede ind med kvinder og jeg tænkte bare hvad vil de dog alle her???

På forhånd vidste jeg om 2 af de "gamle" som først kommer næste gang, men alligevel var der ved en hurtig optælling gud-hjælpe-mig 16 forventningsfulde kvinder, hvoraf de 4 var totalt nybegyndere. Aldrig har jeg haft SÅÅÅÅ mange nybegyndere på een gang, jeg havde lige mønstre nok til at de kunne komme igang, men arbejdstegninger måtte vente til næste gang, der var kun 2 der var heldige at få det med hjem. Jeg var jo slet ikke forberedt på så mange nybegyndere og samtidig skulle jeg jo også hjælpe alle de andre igang. Jeg svedte TRAN da jeg tog hjem - hold da op jeg tjente min løn den aften og de næste bliver nok endnu værre. Normalt siger man 12-14 personer som max. antal, men 18 kursister får jeg på det hold....

Nå det skal nok gå, hvis bare alle er lidt tålmodige og det håber jeg de er. Der var blevet 3 af de "gamle" væk, så vi kunne have været nødt til at stoppe holde hvis der ikke kom nye, men så mange havde jeg sgu ikke drømt om. En skam der ikke kom lidt flere så vi kunne have delt dem i to hold.

Så min lørdag er gået med at prikke mønstre til folk og det har været kanonhyggeligt. Jeg var lige på biblioteket og aflevere nogle lydbøger jeg havde lånt i onsdags, for jeg kunne ved grød ikke holde stemmen på oplæseren ud....
Der er ikke noget så skønt som at høre lydbog mens man arbejder. I aften har jeg så gjort status - alle de mest nødvendige mønstre er prikket, der er bestilt nye varer hjem og datteren var lige på en kort visit - jeg havde savnet hende, så selvom hun kun var her knap en times tid eller så, så var det bare så skønt.

Knægten har 3 venner på besøg og de 2 af dem skal overnatte, så selvom han står op ved fem-halvseks tiden og kører på arbejde, så vil de gerne sove her alligevel. Så kører jeg dem ud til fodboldklubben i morgen tidlig inden jeg kører til rokketræf på Hørvævsmuseet. Desværre er der ikke så mange tilmeldte, men vi skal nok hygge os alligevel.

Fortsat god weekend til alle....

3 kommentarer:

nettie sagde ...

Hej Connie
Flot tilslutning til dit hold, det er da imponerende.
hvis du har lyst til at lege med har jeg tagged dig. Se mere på min blog.
kh
nettie
Padborg

Connie sagde ...

Hej Nettie

Jeg vil meget gerne lege med, men mangler lige lidt overskud, så det kommer - det kommer
kh Connie

Karin Hørkilde Jensen sagde ...

Kære Connie. Tillykke med den kæmpe kniple-tilslutning - det er da helt fantastisk. Og rigtigt fedt for dig, at der er SÅ mange interesserede.
Fnis, jeg kender kun alt for godt de lydbøger, hvor man stopper halvvejs på side A på bånd nr. 1, fordi oplæseren simpelthen ikke passer til ens temperament. Man har vel efterhånden fundet sine favorit-oplæsere, jeg synes f.eks. Fjord Trier Hansen er helt eminent!!
Knus Karin