25 oktober 2007

Jeg har så ondt af mig selv.....

I morgen drager jeg til Slagelse, da jeg skal udstille mine kniplinger på Slagelsemessen. Men tirsdag aften begyndte jeg at have ondt i halsen. Onsdag startede jeg med migræneagtig hovedpine, ondt i halsen og feber.

Hele dagen lå jeg brak og kunne ingenting, og jeg som skulle ordne mine kniplinger og finde ud af hvem der har lavet mønstrene.....

Men i dag torsdag havde jeg det bedre. Stadig hovedpine og lidt ondt i halsen, men en god gang "selv-massage" i nakke, hals og hoved samt et par panodil, så har jeg klaret dagen i fin stil til nu....

Nu er min næse begyndt at stoppe til, jeg har fået sår i den, og mit hoved er tungt, tror jeg har feber igen. Jeg har så valgt at drikke resten af den flaske rødvin jeg startede på i weekenden i håb om at en lille skid sidst på dagen måske kan gøre underværker!

Men jeg HAR fået ordnet kniplingerne, skal "bare" lige have skåret sedlerne til og have købt nogle nye bukser og en bh. Hader at købe tøj, så det bliver altid udsat til allersidste øjeblik og penge brugt på tøj er penge der ikke er brugt på håndarbejde og det er ikke godt i min verden. hihi. Bilen skal vaskes og jeg skal have pakket ned og afsted mod Slagelse. Jeg aner ikke hvad tid jeg skal være der, så jeg går nu om lidt i gang med at lede efter den berømte nål i høstakken alias brevet jeg fik for MÅNEDER siden, der fortæller hvornår og hvor jeg skal indfinde mig.

Puha hvor jeg glæder mig til at få weekenden overstået, men jeg glæder mig også til at være til stede og vise de få kniplemønstre jeg selv har lavet, samt dem jeg har kniplet, som andre har lavet. Det bliver sjovt at snakke med folk og jeg skal overnatte hos en kær veninde som også er der sammen med mig og hjælper til og holder mig med selskab.

Det bliver en hård, men god weekend. Bare den der forkølelse er overstået i morgen - hvorfor skal det altid komme mest ubelejligt, ja jeg spørger bare....

3 kommentarer:

Laila-H sagde ...

jeg vil ønske dig en rigtig god weekend, på trods af træls hoved

Anonym sagde ...

Ja puhaa Connie!
Jeg ønsker dig god bedring og held og lykke i weekenden.
KH Lise

Lise sagde ...

Hej Connie

God tur til knipleudstillingen.
Jeg skriver egentlig for at kommentere på et andet indlæg, det fra den 18. oktober. Jeg har jævnligt læst med på din blog, men har ikke været så flink til at kommentere. Nu hvor jeg selv er blevet blogger har jeg opdaget hvor godt det er, når nogen tager sig tid til at kommentere, så nu forsøger jeg at komme efter det. Jeg synes du skriver RIGTIG godt, og jeg beundrer den ærlighed, du lægger for dagen i din blog. Det er flot, at bloggen ikke kun handler om det (i øvrigt smukke) håndarbejde du laver, men også om de ting i livet du på godt og ondt går og tænker på. Det sidste kunne jeg lære meget af!
God weekend,
Lise (Fru Kvist)