22 oktober 2007

Nu med billeder


Jeg lovede i sidste indlæg at vise billeder af mit rov fra strikkefestivalen, men blogger ville gå med til at jeg up-loadede dengang, så nu håber jeg det lykkes.

Da Birthe P. fra Garngalleriet fristede med procenter, så måtte jeg bare eje 300 gram af hver af hendes nye fibre: japansk kirsebær, vintertusmørke, ocean og solsikke. Derudover faldt der en del silkefibre ned i min hånd - alle fra Bente B. - Rokkeriget. Det var lige mine farver og jeg kunne ikke stå for fristelsen. Men det er også OK - havde på forhånd bestemt at HVIS jeg skulle købe, skulle det være fibre og IKKE garn. Og det løfte holdt jeg - ret flot ikke?

I dag er det mandag og jeg har min sidste feriedag. Jeg havde ellers regnet med at jeg skulle have ferie de sidste to uger af oktober så jeg kunne forberede min udstilling på Slagelsemessen den kommende weekend, men da jeg jo underviser i knipling kan jeg ikke både arbejde og holde ferie, så jeg måtte i stedet tage uge 42 plus fredag og mandag på hver side. Jeg har slet ikke fået nået hvad jeg håbede på, men jeg arbejde godt under pres, så mon ikke jeg når det. Det satser jeg på.

1 kommentar:

Mette H. sagde ...

Mums - nammenam - uhm og jeg kunne blive ved. Hvor ser de lækre ud de fibre. Glæder mig til at se lidt spinderier her på bloggen. Altså når du får tid for kniplingerne.