18 oktober 2007

Jeg blev ENDELIG tagged!!

Det skal ingen hemmelighed være, at jeg ikke skriver så tit og nok heller ikke særlig godt, men hvor har jeg dog tit tænkt - når jeg har læst at folk ikke kunne finde nogen at tagge:

så tag dog mig!!!!!

og endelig har Nettie så gjort det. Jeg ved godt jeg bare kunne have taget en af de opfordringer der lå på diverse blogge, men for mig tæller det ikke rigtigt. Jeg tror det har noget med sandhed nummer 2 at gøre, men pyt med det, her er mine sandheder:

Regler:
1. Link til den, som har tagget dig.
2. Fortæl 7 sandheder om dig, lidt forskelligt og lidt rart!
3. Tag 7 personer i slutningen af blogindlægget.
4. Læg en kommentar i deres blog, for at sige, at de er blevet udfordret.

7 sandheder om mig:
1. Jeg er totalt vild med næsten alle former for håndarbejde og kunne jeg leve af det, ville jeg gøre det.
2. Lider tit af mindreværdskomplekser og har altid været den flinke pige, som ikke kunne sige nej og som altid gjorde hvad der blev forventet af mig - til en depression og fyring satte en stopper for den udvikling for et par år siden - nu er DET slut. Jeg har lært at sige fra. Får ind i mellem tilbagefald, men så hopper jeg bare op på "hesten" igen
3. Har en meget sød tand og trøstespiser tit - hvilket kan ses på vægten
4. Elsker at bo på landet med udsigt over marker og med langt til nærmeste nabo
5. Har en meget logisk tankegang - som tit spænder ben, når jeg skal forstå strikkeopskrifter. Hvis det ikke står helt klart - så tilter det totalt for mig. Måske derfor har jeg så nemt ved at læse arbejdstegninger i knipling - det kan sgu ikke misforståes.
6. Hader madlavning, havearbejde og rengøring - det stjæler værdifuld håndarbejdstid.
7. Har 2 håndarbejdsværelser som er fyldte - og manden spøger med at vi skal bygge til hvis udviklingen fortsætter.

Nu er det så at jeg skal tagge 7 personer, men vi er nu nået så langt at jeg ikke kan komme i tanke om nogen, som ikke har været tagget eller også har de udtalt at de ikke vil deltage, så jeg vil lade være med det.

Derimod vil jeg vise mit "rov" fra strikkefestivalen. Jeg købte et bundt jeansblå Kauni garn til min moster, som manglede lidt for at færdiggøre et sjal - så det tæller ikke med.

Derudover købte jeg kun spindefibre. Da blogger ikke vil up-loade billeder lige nu, så må de komme en anden god gang.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Connie
Du har længe været savnet i blogland, og i går fandt jeg ud af hvorfor. Du var simpelthen røget ud af min blogline liste. Men nu er du med igen, og jeg har læst alle de "missede" indlæg.
Godt at du kom ovenpå igen.
KH Lise

Mette G. sagde ...

Hej Connie!

Jeg er SÅ enig med dig i punkt 6 ;-)

Hilsen
Mette