31 december 2008

Godt Nytår


Et sjældent billede - et af mig!!
Taget for et par år siden til min mormors 80 års fødselsdag. Nu er jeg korthåret igen og har fået nye briller, men jeg har ikke nogen billeder, som jeg ellers kan holde ud at se på. Så I må nøjes med dette.

Da det kun er godt og vel 2 mdr siden sidste indlæg, så må vi da sige det går fremad. Jeg tror at grunden til jeg ikke blogger mere er mangel på et ordentlig digitalkamera. Så når jeg har fået sparet lidt sammen - så bliver der indkøbt et nyt - det er helt sikkert, for jeg savner at tage ordentlige billeder. Det gamle har været til reparation og siden da - så skal jeg næste altid trykke 2 gange på knappen før den tager billedet og det er megatræls, når man nu lige står klar og har et godt motiv i søgeren.

Men en lille status over 2008 er vel på sin plads.

Jeg ser 2008 som året, hvor jeg blev levende igen efter min depression. Godt nok får jeg stadig medicin og skal have flere år frem - men jeg føler mig godt tilpas og klarer fuldtidsjob, kniplehold og hvad jeg ellers har fået mig rodet ind i. Jeg er blevet god til at sige fra når jeg trænger til pauser og min gemal har fundet ud af, at han også godt kan hjælpe til med at tømme og fylde opvasker og, at der ikke er noget til hinder for at han kan støvsuge og ordne toilet ind i mellem. Det nyder jeg meget, for ellers gik det ikke. At have fået fast arbejde på et tidspunkt, hvor de fyrer overalt - det giver mig en ro som jeg har savnet længe. Jeg hadede at være jagtet vildt som arbejdsløs. For ikke at tale om at vores økonomi har fået det lidt bedre.

Vi har købt helt ny bil for første gang. Vi har lige brugt min sidste opsparing på at købe nye møbler, de kommer i uge 7, så jeg glæder mig vildt meget til for første gang at få nye møbler til en hel stue på een gang. Det er aldrig sket før. Skidt med jeg så må starte forfra med at spare op, så jeg igen har lidt ekstra i baghånden.

Det værste der er sket i 2008 er at min nære veninde og nabo er flyttet fra mig.... ja sådan føler jeg det. Det er næsten værre end en skilsmisse. Jeg savner vores små næsten daglige opdateringer på hinandens liv, når hun var ude og lufte hund, men hendes verden er bedst med et nyere og mindre hus i en by, fremfor noget gammel og stor ude på landet med en masse vedligeholdelse. Jeg kan godt forstå det - men jeg savner hende - meget.

Men jeg fik besøg af hende i går og vi hyggede os hele eftermiddagen med te, strikketøj, småkager og snak. Det bliver ikke så tit, men så bliver det længere tid ad gangen og mere planlagt, det værste er bare at mine hverdage er så pressede at det bliver svært at finde tid. Men så må det blive i weekender ind i mellem. Eller vi må vente til jeg er færdig med at undervise.

Nå, jeg vil gå videre med rengøring og madlavning på denne årets sidste dag. Jeg håber for alle at 2009 bliver et godt år med masser af solskin og tid til famile og håndarbejde. Det må da være det bedste - i mine øjne i hvert fald.

4 kommentarer:

Kristine sagde ...

Jeg vil sige tak i lige måde. Dejligt at høre om alle de gode ting, som sker for dig.

Nytårshilsener
Kristine, Salten

Dana Watsham sagde ...

Der skal også lyde et stort ønske for et godt 2009 her fra det grå Vestsjællandske.

Jeg synes stadig det er så stærkt gået, den måde du har tacklet depressionen på - at du VILLE, i stedet for at grave dig ned i 'det er så synd for mig'-hullet. Som pårørende til en depressiv kan jeg kun have dyb respekt for din indsats :o)

Mere af det samme. Og flere smukke kniplinger. Så er verden et bedre sted at være.

Anette sagde ...

Kære Connie.
Jeg håber du får et godt nyt år og det selvom hende veninden er flyttet fra dig. Hmmm så bliver det ikke til noget med huset midt mellem jer?
Godt nytår til dig og dine.
Pas godt på dig

Kludemutter sagde ...

Godt nytår til dig også.
Sikke en masse spændene der er sket for dig og din familie, dejligt.
Yt