18 maj 2010

Long time no see!!

Jeg kom til min skræk til at opdage at jeg ikke har opdateret siden september sidste år. Det er kun pga manglende overskud og tid, men da jeg i øjeblikket ikke er arbejdsramt, så har jeg jo tiden og vil forsøge at opdatere lidt hyppigere.

Meget er sket siden jeg sidst loggede ind og opdaterede, men størst for mig er nok at jeg har valgt at sige mit job op pga dårligt psykisk arbejdsmiljø. Der er grænser for hvordan jeg vil finde mig i at blive talt til. Jeg får 3 ugers karantæne fordi jeg valgte at sige op straks i stedet for at gå den slagne vej med lægeerklæring, beretning og afventning af beslutning fra HK, men jeg kunne mærke at jeg skulle væk derfra STRAKS. Så jeg tog den tunge beslutning at sige op, og d.d. har jeg været ledig i 18 dage og afslagene regner ind over mig. Det kan godt være svært at mande sig op til at blive ved med at se positivt på det, men så tænker jeg - det er kun 18 dage - kommer tid kommer råd - så jeg venter og vælger i stedet at få ryddet op i lidt skabe osv uden tidspres.

Der bliver strikket lidt mere end ellers - så jeg vil forsøge i dagens løb at få taget lidt billeder af mine projekter, men nu må I nøjes med billede af min søn. Han deltog 8. maj i DM for chaufførlærlinge i Aalborg. Sidste år blev han nummer 2 i teori og samlet nr. 2. Så dengang gik han hjem med 2 pokaler.Men i år !!! fik han tre andenpladser, to førstepladser og blev samlet nr. 1, så han tog hjem med 6 pokaler, 3 sportstasker, 2 par solbriller, 1 Eva Solo køleskabskaraffel, et Stelton termokrus, et gavekort på 500 kr til Imerco, en check på 1000 kr samt en kæmpe flaske champagne. Det vejede så godt til at storesøster måtte hjælpe med at bære op til bilen og smilet på hans ansigt ville ingen ende tage. Det var en kæmpe dejlig dag, det var blæsende og koldt, det regnede til sidst, men vi fløj på en sky lavet af 6 pokaler og det flotteste resultat længe. Så glemmer man hurtigt vejret.

1 kommentar:

Pia sagde ...

Hvor er det bare flot at han vandt alle de pokaler!! Et stort tillykke emd det...
Knus Pia