17 juni 2006

De har tæsket min søn

I nat kl. 03.00 ringede tlf. Det var Martin der fortalte at 3 unge mænd havde set sig sur på en af hans kammerater og vi ved nu bagefter at de fandt en havestol som de brækkede i stykker og vendte tilbage for at tæske løs.

Kammeraten de blev sur på var gået i forvejen sammen med en anden, men så kunne de jo ligeså godt tæske løs på de sidste to der var tilbage. Så de var tre om at slå løs må min søn!!!! Han fik dem snakket til ro til sidst, men endte med en lettere hjernerystelse, 8 sting i baghovedet, en hævet finger og kno samt diverse knobs i ansigtet. På et tidspunkt vendte en af bøllerne sig til han anden kammerat som gudskelov kun fik en øm næse ud af det, men han var også lige med en tur på skadestuen.

Efter skadestuen vendte Martin og Jørgen hjem og sov et par timer før de skulle ud til politistationen for at anmelde volden. Tænk sig, politiet sagde at de bare skulle komme og anmelde det her til formiddag - ikke noget med at komme og se om de kunne finde bøllerne!!! Bagefter ringede de til Jørgen og skældte ham ud fordi han ikke havde givet oplysninger nok.... Ja jeg undres, men er så lykkelig for at det ikke var en kniv de unge bøller fandt, men "kun" en stump træ......

Det må da være en lille trøst...

Ingen kommentarer: