24 juni 2006

Zenia fik legat af Vestfyns Handelsskole

I dag var vi til den traditionelle fotografering, dans om Willemoes-statuen samt uddeling af eksamensbeviser på Vestfyns Handelsskole, hvor Zenia har tilbragt de sidste 3 år.

Og sørme om ikke skolen begavede de to med højeste gennemsnit i klassen, og hvem var nummer 2????Ja, rigtigt gættet: Zenia. Hun har kæmpet og knoklet for sit gennemsnit, hvorimod ham der havde det højeste - 0,3 mere end Zenia - simpelthen er utrolig dygtig på nogle enkelte ting, hvor han så har fået 13 og ikke så god på andre ting. Zenia havde 3 fag på højniveau, det havde han ikke.

Jeg synes det er skide flot, men det irriterer Zenia, for hun ved at når hun skal søge ind på uni senere, skal hendes ganges med 1,03 fordi hun har haft 3 fag på højniveau - og så ville de have haft det samme. Det kan hun næsten ikke klare, men det lykkedes hende alligevel at se glad ud og dygtig og flittig er hun jo.

I dag må man godt være stolt af hende ikke?

Håndarbejdsmæssigt har jeg den sidste tid haft meget travlt med at kniple lommetørklæder til min samling og montere dem med stof i midten. Mandag til og med torsdag skal jeg på kursus i Horsens i knipling, så det er ikke meget strik det bliver til. Men det kommer nok bagefter. Fortsat god weekend...

Ingen kommentarer: