04 oktober 2006

Jubii - jeg er kaldt til samtale til et job!!!!


Først vil jeg lige vise dette sjal som jeg blev færdig med for meget meget længe siden. Jeg har bare først fået det blokket nu. Det er strikket i Kauni i blå/lilla toner. Jeg kan egentlig bedst lide den lyseste af de blå og kunne godt have ønsket mig lidt mere af den farve i sjalen, men det skal nok blive brugt alligevel.
Og så til en stor stor nyhed for mig: Jeg har fået en mail hvor et firma i Faaborg som beder mig komme til samtale efter at have set mit CV på jobindeks, så jeg drager mod Faaborg til samtale på mandag kl. 9.00. Det er første gang jeg skal til samtale i denne ledighedsperiode. Når jeg selv sender ansøgninger får jeg altid afslag, men denne gang er det dem selv der er interesserede ud fra min tidligere arbejdserfaring så jeg er lidt oppe på skyerne i øjeblikket. Jeg ved godt jeg ikke har fået jobbet endnu, men for mig er det altså en meget stor ting at blive kaldt til samtale.
Jeg kan mærke at jeg godt kan klare et job nu efter min fyring, så jeg håber bare at det er nogle søde mennesker som er lidt mere forstående end min tidligere arbejdsplads. Og ikke at forglemme, så kunne vores økonomi godt trænge til lidt mere end bare lige dagpenge. Så jeg håber og krydser fingre og så kan jeg jo ikke gøre mere end bare være mig selv, og er det ikke nok, ja så er der jo ikke noget at gøre ved det. Jeg vil ikke prøve at lave mig om for at tækkes kolleger, de må tage mig som jeg er. BASTA
puha - der er længe til mandag........

Ingen kommentarer: