30 december 2010

En dejlig gaveHer i efteråret døde en venindes onkel og min familie og jeg lovede at tømme huset for det som de ikke umiddelbart kunne sælge, med det formål selv at sælge det til vores årlige loppemarked, hvor pengene går til vores familieferie i uge 8.

Men inden vi tømte huset for bl.a. ca. 80 flyttekasser med BØGER, så fik jeg af veninden dette søde chokolade- og kaffestel. Der er 2 størrelser kopper og underkopper, 2 kander og 2 fade.

Selvom lilla normalt ikke er min yndlingsfarve, så kan jeg bare ikke stå for dette søde stel. Det er totalt gammeldags men mega smukt. Nu har jeg så endelig fået taget mig sammen til at få pakket kassen ud, og nu vil jeg så gå ud og vaske det af, der sidder en del fedtet støv på, så varmt sæbevand vil gøre underværker. Dernæst kommer næste problem, hvor skal det stå??? men uanset hvad, jeg skal nok finde en plads til det - der må kunne gøres plads i et eller andet skab.

Ellers har jeg fået dagen til at gå med at pakke julepynt sammen. Disse sidste dage har været lidt svære, jeg har været helt alene det meste af dagene, da min mand arbejder aftentur. Jeg havde de største planer, men ingen energi, så jeg har ikke nået meget, men slappet af, det har jeg....Strikker lidt, sidder lidt ved computeren, ser lidt TV, ordner lidt vasketøj, strikker lidt osv.osv. Meget rastløs og alligevel ikke lyst til at køre nogen steder.

Jeg fik også lige ringet til en veninde og diskuteret bl.a. sommerhus på Fanø i september. Jeg glæder mig allerede, huset er lejet og det bliver en kanon dejlig tid er jeg sikker på.

Nu venter jeg på at sønnen og hans venner kommer tilbage med min bil, jeg lokkede dem lige til at køre til Tyskland efter ny forsyning af de uundværlige Pepsi Max og en enkelt flaske Baileys eller 2. Han har så lige ringet og bestilt aftensmad til 3 - så jeg må hellere komme i gang.

1 kommentar:

Liselotte sagde ...

et totalt romantisk stel, der bliver altid en plads til noget sådant. Jeg glæder mig også til Fanø - det bliver spændende